Roadtrip

 
 
Idrag drog jag och Wille iväg på en liten roadtrip till vår grannstad Norrköping. Jag ville kolla in HM home som finns i Norrköping som ha så mycket snygga grejer! Ville ta med mig hela affären hem, men plånboken tillät det ej..Några fina saker fick jag med mig iallafall. Haha fick bara med mig inredning hem och inga kläder... Jag som vill ha nåt nytt fint o ha på mig. 
Efte att gått igenom de flesta affärer åt vi lunch, kycklingkebab efter mycket om o men om vart vi skulle äta. Efter lunchen tog vi en liten promenad i staden längst vattnet. Ganska skönt att bara åka till en annan stad och gå omkring där en dag, uppleva en annan stad och komma bort lite.

All about hair

 
Idag välkomnar jag en ny kategori här i bloggen "All about hair", som jag valt att kalla den. Här kommer jag att lägga up frisyrer och hår tips... you got it. 
 
Så här ser mitt hår ut idag.
För er som är intresserade av hur jag gjort: Först har jag satt upp allt hår i en toffs i den höjd jag vill ha bullen, allt hår förrutom det där fram som flätorna är gjorda av. Sen har jag alltså flätat de små sektionerna av hår där fram i en inbakad fläta de första fem centimeterna som jag sedan bara fäst med hårnålar precis ovanför toffsen. Efter det har jag bara skruvat allt hår och fästit de i en bulle med hårnålar. 
Väldigt lätt frisyr som kan va bra om man har lite tid innan skolan ex, tog mig max fem min!
 

Gymkort

 
Wiho kommer äntligen få andvända mina nike babes på riktigt. Mamma ringde förrut o sa att hon äntligen köpt mitt gymkort! Nu jävlar ska här tränas! Ska bli fit till Ayia Napa och få tillbaka min kondition som jag inte vet vart den tog vägen.. Ska bli så skönt. Förhoppningsvis får jag även med mig killen på detta.