Bra start på dagen

 
Fått en bra start på denna söndag, börja med min supergod gröt som ni ser på den väldigt geggiga bilden. Det är iaf havregrynsgröt som kokts med hallon och blåbär, sen på har jag smör, mjölk och granatäpple mums! Blev även klar med min uppsats vid frukosten så skönt när man blir klar med ett skolarbete. 

Fika på ett berg

 
 
 
På det här lilla mysiga cafét i trädgårdsföreningen stannade jag och Wille o tog en fika påvägen hem från mormor förrut. Hälsade på mormor för att ta några bilder till en fotouppgift jag har i skolan då man ska fota folk i olika åldrar. Vilket mormor inte gilla och bara klaga på att hon såg gammal ut på alla bilder haha. Till slut fick jag iallfall nån bild hon kanske gick med på. 
Nu har vi precis ätit middag och jag måste plugga lite, sen ska vi se på nån film. Trevlig lördag på er gott folk! 

Ang sminkkursen

Var ju som sagt på sminkkurs (stavs det verkligen med två k?) i onsdags, vilket var mycket kul! Fick först en liten annsiktsbehandling och så plcka hon mina bryn, vilket jag inte trodde ingick så det var en liten bonus! Sen började sminkningen, hon sminka alltså mig och jag fick bestämma vilken typ av sminkning jag ville ha så berätta hon hela vägen hur och vad hon gjorde. 
Jag visste nästan redan alltå hon gjorde på mig vilket inte var någon överraskning, så för mig var det inte så lärortikt men för någon som inte är lika van med smink och hållt på så mycket som jag har så skulle det nog vara riktigt lörorikt!  Men det var iaf en kul upplevelse och skönt att bli omhänder pysslad. OCh så fick jag ju hem lite efter längtade produkter. 
 
1. Är en shimmrig ögon skugga, namn; Muffin
2. Make up stores berömda concealer, namn; Cover all mix
3. En rouge, namn; complex